Rekrytering i flera kanaler

Rekrytering med hög lokal räckvidd
Nå passiva och aktiva arbetssökande
Flera kanaler med en och samma kontakt:
– Morgontidning
– Nyhetssajt
– Jobbsökarsajt
– Sociala medier

Vi hjälper dig att nå flest och rätt personer i regionen genom att skräddarsy det marknadsföringspaket som når dina kandidater på bästa sätt. Utöver den lokala tidningens alla styrkor med räckvidd och hög trovärdighet, når du ännu fler i din målgrupp med synlighet på bt.se, vår jobbsökarsajt Lokus Jobb samt med annonser på LinkedIn och Facebook.

En lyckad rekrytering

Många lyckade rekryteringar har genomförts när man når ut även till alla som inte aktivt söker jobb, men ändå kan tänka sig att byta arbetsgivare. Att då synas i tidningen och på nyhetssajten och inte enbart på forum där kandidater aktivt söker jobb är en framgångsfaktor. Det är också ett utmärkt tillfälle att göra reklam för ditt företag och säkerställa din plats i läsarnas medvetande.

Annonsera om lediga jobb i Borås Tidning och bt.se och nå fler personer i regionen än någon annan mediekanal. Ni får helt enkelt oslagbar räckvidd. För att få ett bra och kvalitativt resultat rekommenderar vi ett rekryteringspaket med annonser i Borås Tidning, bt.se och sociala medier tillsammans med digital annonsering på lokusjobb.se. På Lokus Jobb kan man skicka in sin ansökan direkt från sidan och ni kan följa hur många som har visat intresse för tjänsten. Se mer om Lokus Jobb här

Jag är intresserad av att rekrytera

Kontakta oss!

Läs mer

 • Rekryteringspaket

  Borås Tidning

  Förutom att nå aktivt arbetssökande, är morgontidningen platsen att tilltala och nå ut även till alla som inte aktivt söker jobb, men ändå kan tänka sig att byta arbetsgivare. Det är också ett utmärkt tillfälle att marknadsföra ditt företag och säkerställa din plats i läsarnas medvetande. Läsarna har betalat för att läsa innehållet i tidningen och tycker om och förväntar sig annonser i en redaktionell miljö. Du når många och brett inom de flesta ålderskategorier och dessutom är våra läsare en köpstark målgrupp.

  bt.se

   120.000 unika besökare per vecka på bt.se*.

  • Displayannonser Få uppmärksamhet med er tjänst i en displayannons i desktop och mobil. Förutom att du når många, syns du i ett lokalt och relevant sammanhang. Se våra format och placeringar här.
  • Jobbsnurra på startsidan På våra startsidor finns en ruta där aktuella jobbannonser rullar. Där syns ni med er logotype och rubriken samt en kort beskrivande text om tjänsten. Annonserna är klickbara med länk till den aktuella annonsen på Lokus Jobb. Intresset för er annons går att följa i realtid.

  *Källa: Sifo Orvesto internet maj-augusti 2017

  Sökbar annons på lokusjobb.se

  Från våra sajter länkas man in till hela platsannonsen på jobbsökarsajten Lokus Jobb. Lokus Jobb är en tjänst där man samlar platsannonser från ett 60-tal nyhetssajter i Sverige på ett och samma ställe. Din annons är sökbar per bransch, yrke, företagsnamn, län, kommun samt sökbar med fritextsök. Man kan skicka in sin ansökan direkt från sidan.

  Sociala medier

  Vi marknadsför din tjänst med annonser på LinkedIn och Facebook och hjälper dig att nå rätt målgrupp.

  Exempel på rekryteringspaket

  Vi anpassar format och antal införande efter ert behov

  Få direkt uppmärksamhet med displayannonser på bt.se

  Synlighet i jobbsnurran på startsidan på bt.se i 30 dagar som standard.

  Sökbar annons på lokusjobb.se

  Annonser på LinkedIn och Facebook med målgruppsstyrning under en vecka som standard.

   

  Olika paket beroende på behov

  Vi har många färdiga paket som innehåller print och digitalt samt sociala medier. Ovan visar vi exempel på vad ett rekryteringspaket kan innehålla.

  Kontakta oss för mer information.

  Priser

  Karriärsajten lokusjobb.se

  Jobbsnurra på startsidan på bt.se + sökbar annons på lokusjobb.se

  • i kombination med annons i Borås Tidning: 3.500 kr
  • Utan annons i tidningen: 6.000 kr

  Displayannonser

  Kontakta oss för att få tips och råd om produktion, placering och antal visningar utifrån ert behov.

  Facebook och LinkedIn

  Vi skräddarsyr paket från 4.000 kr/kampanj.

  Det här ingår
  • Strategi för kampanj med målgruppsanalys
  • Utformning av annons
  • Rådgivning kring annonskostnad utifrån hur många ni vill nå
  • Optimering
  • Uppföljning (löpande och efter avslutad kampanj)
  • Projektledning av lokal kontaktperson

  Borås Tidning

  Kontakta oss för att få tips och råd om produktion, format och antal införanden utifrån ert behov.

  Repetitionsrabatt

  Vid oförändrad annons inom sex dagar lämnas 35% på repetitionsannonsen. Gäller vid samtidig bokning och identiskt lika annonser. Rabatten utgår ej på redan rabatterad annons.