E-tidningen

Möjlighet till klickbar annons
Upprepning av din printannons
Lång livslängd

Alla som prenumererar på tidningen har tillgång till e-tidningen. Det är en mycket omtyckt och använd produkt. Det är i grunden en kopia av den tryckta tidningen som man läser i sin mobil, surfplatta eller dator.

E-tidningen finns tillgänglig varje utgivningsdag och finns sedan kvar på nätet så att man kan gå tillbaka, söka och läsa gamla tidningar och artiklar. E-tidningen utkommer även de helgdagar då papperstidningen inte kommer ut, vilket uppskattas mycket av prenumeranterna.

Precis som i den tryckta tidningen är annonserna en del av nyhetsflödet och välkomnas av de allra flesta. Läsarna har betalat för att läsa innehållet i tidningen och förväntar sig annonser.

Läs mer

 • Annonsmöjligheter med e-tidningen

  Helsidesannons enbart i e-tidningen – Interstitial

  En Interstitial är en annons som exponeras och fungerar som en extrasida i e-tidningen. Med en Interstitial har ni möjlighet att få en helsidesannons i e-tidningen utformad och anpassad helt efter det digitala mediet.

  Pris
  Interstitial (digital helsida) 6.000 kr
  Interstitial (digital helsida) papperstidningsfri dag 12.000 kr

  Egen bilaga – med reklampuff från vår startsida

  När ni har en tryckt reklambilaga som distribueras tillsammans med tidningen, har ni möjlighet att få med bilagan tillsammans med e-tidningen.

  Utöver det ger vi er även möjlighet att addera ytterligare exponering på vår startsida där vi med en reklampuff i en displayannons berättar om ”Dagens bilaga” och länkar till er bilaga.

  Vanliga tidningsannonser

  Vid annonsering i papperstidningen, exponeras annonsen också i e-tidningen. Om ni vill, kan vi även göra annonsen klickbar i e-tidningen och ni väljer givetvis vilken landningssida läsaren ska hänvisas till.

  ”Printannons” i e-BT, papperstidningsfri dag
  Kvartsida 2.500 kr
  Halvsida 5.000 kr
  Helsida 10.000 kr
  Få din printannons klickbar i e-BT
  Kvartsida 1.000 kr
  Halvsida 2.000 kr
  Helsida 3.000 kr

  Kampanjsida kopplat till er annons

  Gemensamt för alla varianter av annonsering i e-tidningen är att ni har stor möjlighet att få läsaren att agera och interagera med er, förutom att ni får exponering av ert företag och/eller erbjudande. Vi erbjuder tjänsten att skapa en kampanjsida eller hemsida till er, för att få ut bästa möjliga effekt av er annonsering.