Hemsida – Ditt digitala skyltfönster

Hemsida som stärker ert företag
Användarvänlig design

För alla typer av företag i Sjuhärad

Behöver ditt företag en hemsida som gör skillnad? Då hjälper vi på Borås Tidning dig gärna. Att ha en bra och relevant hemsida är viktigare nu än någonsin. Sökningar och nästan all din marknadsföring leder till hemsidan – ditt skyltfönster.

Vi har olika lösningar för stora som små företag – oavsett bransch. Vår ambition som lokalt mediehus är att kunna hjälpa företag i Sjuhärad att blomstra 🌸.

 • Vad behöver du?

  Du har säkert önskemål och tankar om design och funktion utifrån er verklighet. Design som signalerar företagets värden och som går i linje med positionering och image. Funktionalitet som leder din kund rätt och säkerställer att ditt företag hittas vid Google-sökningar. Vi hjälper dig från planering till färdig produkt.

  Kontakta oss så lyssnar vi!

  Case

  STC BORÅS


  Digital Närvaro

  En bra hemsida är inte en ensam ö. Vi på Borås Tidning hjälper till att se över hela er digitala närvaro. Vi har bra kompetens inom digital produktion, marknadsföringsstrategier och målgruppsanalyser och vi erbjuder tjänster inom SEO, SEM och sociala medier.
  Nyfiken? Läs mer om vår strategitjänst här. Annars, slå en signal eller maila oss så berättar vi mer.

  Marknadsföringsstrategi och medieplaner. Vi har verktyget för er.

  Paketerade hemsidor

  Startpaket

  Vi har skapat en lösning för dig som behöver de enklaste funktionerna. Ett startpaket är en hemsida med menyer och flera sidor. Du har möjlighet att redigera din sida själv. Support och hosting från oss ingår. Pris från 16.500 kr

  Kampanjsida

  När ni marknadsför er så är det viktigt att kunden får den information den förväntar sig. Därför kan det vara viktigt att ha en kampanjsida som en landningssida.

  För att genomföra en digital kampanj på ett smart sätt gäller det att vara tydlig med vad man vill förmedla och vad man vill att besökaren ska göra. Ett enkelt och effektivt sätt är att skapa en kampanjsida med ett tydligt syfte och en call-to-action.
  Pris 8000 kr. I priset ingår att sidan ligger kvar i max tre månader.

  Säkra lösningar

  Din plattform byggs i världens största publiceringsverktyg WordPress, som är både användarvänligt och säkert för dig som kund. Vi hjälper dig från planering till färdig produkt. Hos oss kan du även få hjälp med vidareutveckling och underhåll av dina tillägg och plugins.