Marknadsföringsstrategi

Marknadsföringsstrategi och projektledning
Kommunicera i rätt tid, i rätt kanal och med rätt budskap
Vår målsättning – göra affärsnytta

Låt oss hjälpa er med marknadsföring. Vår ambition som lokalt mediehus är att hjälpa er företag med marknadsföring – oavsett var ni bäst når er målgrupp. Vi skräddarsyr den lösningen som passar era behov och vi drivs av att skapa affärsnytta och hjälpa er att mot era uppsatta mål.

Utöver våra egna starka medier erbjuder vi SEO, SEM, sociala medier, formgivning, hemsidor, analys, utbildning m.m. Kort och gott, vi är er kompletta mediepartner och ser fram emot ett långsiktigt och givande samarbete.
Vi är måna om att vara en trygg och kompetent partner som gör att ni sparar tid och når ut till er marknad med bra resultat.

Läs mer

 • Behovsanalys / workshop

  Samarbetet inleds med att din kontaktperson läser på om din bransch och ditt företag.

  Vi träffas för att gemensamt gå igenom behov, målgrupp, investering, budskap och målsättning.

  Medieplan

  Utifrån ert behov och målsättningar kommer vi fram till en medieplan som vi tillsammans går igenom för godkännande.

  Ni får struktur över er totala marknadsföring.

  Statistik

  Vi ger er en enkel överblick med statistik över er digitala närvaro. Statistik från exempelvis er hemsida, app och sociala medier är samlat på ett och samma ställe.


  Projektledning och ditt team

  Förutom Kundansvarig som finns med hela vägen, får ni tillgång till ett team med personer och specialister med olika roller och kompetenser.

  Allt skräddarsytt efter vilka leveranser och kvaliteter som behövs för att ge din marknadsföring bästa förutsättningarna att lyckas.

  Vill du veta mer?

  Kontakta oss!