Temabilagor och kalendarium

 • 7H Affärer

  I denna B2B-bilaga fokuserar vi på näringslivet i hela Sjuhärad. Vi gör lokala nedslag på företag och spännande platser där det görs bra affärer. Genom annonsering i 7H Affärer når du effektivt de läsare som är extra intresserade av vad som händer inom näringslivet.

  Hus & Hem

  Två gånger om året gör vi denna fullspäckade bilaga med intressanta artiklar om allt som handlar om hem och trädgård. Lokala hemma hos-reportage, inredningstrender, trädgårdstips, hantverkshjälp m.m. är några av de populära och återkommande inslagen i BT:s Hus & Hem-bilaga.

  Sommarbilaga

  I början av juni ger vi ut årets Sommarbilaga som distribueras tillsammans med ordinarie BT och som dessutom finns i ställ på ett 50-tal välbekanta platser i Sjuhärad hela sommaren. Bilagan ska ge en god överblick om vad som händer i Sjuhärad under sommaren såsom evenemangstips, utflyktsmål, sommarboenden och mycket mer.

  Minnesbilaga

  En finstämd och informativ bilaga som handlar om vad som händer vi livets slut. Den kommer ut inför Allahelgonahelgen, en helg att minnas sina nära och kära.

  Fotbollsbilaga

  Fotbollsbilagan är en fullmatad guide inför fotbollssäsongen.

  Vi berättar om nyheter i alla lokala lag, från damernas division ett till division fyra, från herrarnas division sex till division två. Från Mjöbäck i söder till Herrljunga i norr.

  Vi gör reportage på minst ett lag från varje division.

  Om man vill hänga med i den lokala fotbollen i Sjuhärad så är ett bilagan som håller från april till oktober.