Webb-TV

Det snabbast växande annonsformatet
Förmedla ditt budskap rörligt
Få hjälp med produktion

Videoannonsering är tillsammans med mobilannonsering det snabbast växande annonsformatet på den svenska annonsmarknaden. Våra TV-inslag ger dig lokaljournalistik i rörlig form. I anslutning till våra inslag har du möjlighet att förmedla ditt budskap med en kort film. Till skillnad från traditionell TV får du tittarens fulla uppmärksamhet eftersom reklamtiden är begränsad till max 15 sekunder. Vi rekommenderar en film som är 10-15 sekunder.

 • Priser för annonsering i Webb-TV

  Priser per 1000 visningar (CPM)

  5 sek 600 kr (CPM)
  10 sek 700 kr (CPM)
  15 sek 800 kr (CPM)

  Vi kan även hjälpa dig med produktion. Se våra olika alternativ nedan.

  Filmproduktion Bas

  • Växlande stillbilder, text och logotyp
  • Möjlighet till musik från vår ljudbank
  • Färdigklippt film där vi kompletterar med musik eller färdiginspelad speaker
  • Tillägg av avsändare/logotyp efter färdig reklamfilm som överensstämmer i tid med bokad längd

  TV Bas kan exempelvis lämpa sig till ett företag som inte har något filmat material men vill visa olika produkter, eller vill profilera sig med en passande bakgrundsbild och några skiftande textmeningar. Musik ingår, om kunden inte har något färdigt ljud hämtar vi något passande från vårt arkiv. Om ert företag eller leverantör har en central/nationell reklamfilm som du vill lägga till din logga och dina adressuppgifter i slutet på räcker det med detta paket, förutsatt att filmen inte behöver klippas i övrigt.

  Filmproduktion Standard

  • Animering av stillbilder och text + logotyp
  • Musik från vår ljudbank
  • Redigering och/eller klippning av filmat material, musik och/eller speaker levererat av kund

  TV Standard ger dig mycket för pengarna. Förutom det som redan ingår i Baspaketet så erbjuder vi klippning av filmat material. Vill du att ditt budskap ska dyka upp framför en panorering över en grönskande skog? Eller kanske ett fyrverkeri? Bakgrundsmusik ingår självklart och om du vill önska en specifik typ av känsla i musiken så är det helt okej, annars kan du lita på att vi väljer något som passar just ert material. Saknar du filmat material så kan vi även göra mer med stillbilder i detta paket.

  Filmproduktion Extra

  En helt unik skräddarsydd lösning för dig

  Filmproduktion Extra är precis som det låter någonting utöver det vanliga. Kontakta oss så jobbar vi tillsammans fram en helt unik lösning efter era önskemål. Speakerproduktion ingår samt produktion med foton och film från er vardag eller animerad grafik. Endast fantasin sätter gränserna.